Idag har det varit en lugn dag. Vi började med sovmorron till ca 10. Då kom stortrollet och förklarade att hon var hungrig. Hon sa sig ha varit vaken flera timmar, men hon sov gott när jag va uppe vid 8. Men hon hade gjort en del läxor o läst en stund. Lilltrollet låg hos mig o snarkade. Men vi masade oss ur sängen och åt frukost på balkongen. Nån variant av cornflakes med honung o nötter. Hysteriskt söta men kan nog funka en vecka.

Efter frukost slöade vi mest. Lilltrollet var sur, hon fick inte spela NDS. Så hon surade. Det hjälpte inte. Framåt lunchtid släpade vi oss iallafall ut i solen. Trollen testade en lekplats i närheten, sen gick vi på sightseeing. Hittade var Milos Webcam sitter. Såg massa osannolika planteringar, de måste vattna ihjäl sig här. Stortroll pratade med några förvildade katter, såklart. Den tösen o katter, det finns en koppling som vi vanliga dödliga inte fattar. Ute i bukten låg ett stort kryssningsfartyg som det gick pendlarbåtar in o ut från.

Senare på eftermiddagen badade vi och låg lite och solade. Det var inte lika varmt i vattnet, men ändå skönt. Älsklingen hade köpt sig snorkel o cyklop, det var jag såklart tvungen att testa. En mycket spännande sak! Han simmade själv runt en hel del och kollade in alla tappade ankare som låg där. Trollen testade lite, med det va för stort för dem. Efter badet duschade vi snabbt o tog oss ner till byns centrum. Köpte en solhatt, sån där äkta tantig hatt som man tänker sig att amerikanska tanter på kryssning har. Men maken säger jag va söt i den, så den funkar. Köpte även snorklar o cykloper till oss tjejer. Kan behöva dem, vi ska ut på en rundtur med båt imorron.

Käkade middag på restaurangen där Nikos jobbar. Trollen delade på en stor tallrik pasta med seafood som de älskade. Jag åt kalamares (bläckfisk) och maken åt räkor i saganaki (tomatsås med fetaost). Utan tvekan bästa bläckfisk jag ätit, underbart! Avslutade med kaffe o glass på ett café ihop med Annelie medan trollen lekte i en lekpark brevid. Inga äventyr, men väl en härlig semesterdag.

Annonser